Avalon smycken

Beräknad lästid: 1 min
Avalon Jewellery

Avalon Jewellery skapar unika, värdefulla smycken och enstaka exklusiva föremål för sina kunder. Det lilla hantverksföretaget har en historia av att tillhandahålla exceptionellt högkvalitativa smycken till marknaden.

Uppdraget

Smyckesföretaget berättade att de letade efter exklusiva förpackningar som var kostnadseffektiva och tillgängliga i små kvantiteter. Det behövde också vara brevlådevänligt.

Vår lösning

I det här fallet gav vårt fantastiska utbud av lagervaror den perfekta lösningen och Avalon Jewellery kunde få sin förpackning snabbt med leverans nästa dag. Vårt utbud av lagervaror erbjöd en idealisk lösning eftersom de var tillgängliga att beställa i små kvantiteter med snabb leverans nästa dag.

Företaget valde våra metallförpackningar eftersom de ville säkerställa att deras produkter motsvarade förväntningarna hos avancerade kunder. Vi meddelade också att metallförpackningar skulle ge en extra skyddsnivå för alla poster som postats.

Shetlandsfårull tillsattes i de märkta burkarna för att hålla smyckena säkra inuti och förstärka den handgjorda känslan av smyckena.

 

Avalons svar:

"Som en lång tid nöjd kund hos Tinware Direct kan jag säga att tjänsten har varit oklanderlig, utan missade leveranser under många år och skulle rekommendera dem utan förbehåll till alla som letar efter för en pålitlig och prisvärd plåtleverantör.”


Du kanske också gillar Visa alla

Sustainability: protecting the environment

Att välja hållbara förpackningar: ett nyckelsteg mot att rädda planeten

Det är ingen överdrift: rätt förpackningsbeslut kan påverka vår miljö avsevärt. Oavsett om du är en småföretagare eller en del av ett små och medelstora företag, är dina val viktiga. Även om byte t...

Repurposed clip lid packaging

Låsa upp potentialen: 8 kreativa sätt att återanvända våra förpackningar

Vi har tagit fram spännande upcyclingidéer för våra förpackningar som du kan dela med dina kunder.

Bespoke sweet packaging with a cardboard selection box

Lär dig 10 knep för att fängsla kunder med din produktförpackning

Lär dig hemligheterna bakom enastående val av förpackningsdesign.