Campbells Sandkaka

Beräknad lästid: 1 min
Cambells Shortbread classic car packaging

Utmaningen

Campbells har tillverkat mördegskakor sedan 1830 och är det äldsta bageriet i Skottland. Som ett arvsvarumärke fokuserar företaget på att skapa förstklassiga mördegskakor för presentmarknaden och exporterar sina produkter över hela världen.

Campbells satsar på att utveckla ett antal unika produktlinjer för sina mördegskakor. Den ser själva förpackningen som en integrerad del av den övergripande överklagandet till konsumenterna. Formerna på burkarna är specifika för en individuell publik och Tinware Direct har arbetat med Campbells för att utveckla alla dess sortiment från His & Her Collection till en nyhet bussburk.

Cambpells classic car shortbread tin.
Campbells 3D embossed tin packaging.

Vår lösning

En djup 3D-präglingsteknik kan användas för att ge förpackningen en känsla av rörelse. För Campbells klassiska bilkollektion använde vi denna djupa relief så att varje bil såg ut att köra fram för att möta dig utanför själva förpackningen.

För deras lyxiga plåtsortiment gör en klassisk design med rika färger och kraftig prägling produkten taktil, inbjuder konsumenterna att röra och hjälper burkarna att sticka ut på hyllan vid försäljningsstället.

Den unika designen av Campbells burkar tillsammans med återanvändbarheten av själva tenn uppmuntrar konsumenterna att köpa och samla hela produktlinjer.

 Campbells Shortbreads svar:

"Som en lång tid nöjd kund hos Tinware Direct kan jag säga att tjänsten har varit oklanderlig, utan missade leveranser under många år och jag skulle rekommendera dem, utan förbehåll, till alla som letar efter en pålitlig och prisvärd plåtleverantör."

Embossed tin packaging for Campbells Shortbread.

Du kanske också gillar Visa alla

Heart shaped tin packaging

Metal TIns: Det bästa förpackningsvalet för EU:s konsumenter

Fördjupa dig i bakgrunden till den ökande populariteten för metallförpackningar bland dina kunder.

Sustainability: protecting the environment

Att välja hållbara förpackningar: ett nyckelsteg mot att rädda planeten

Det är ingen överdrift: rätt förpackningsbeslut kan påverka vår miljö avsevärt. Oavsett om du är en småföretagare eller en del av ett små och medelstora företag, är dina val viktiga. Även om byte t...

Repurposed clip lid packaging

Låsa upp potentialen: 8 kreativa sätt att återanvända våra förpackningar

Vi har tagit fram spännande upcyclingidéer för våra förpackningar som du kan dela med dina kunder.