Weird Beard Oil Co.

Beräknad lästid: 1 min
Weird Beard Oil Co. product packaging with a rustic background.

Weird Beard Oil Co. specialiserar sig på att sälja en rad björnprodukter inklusive balsam och oljor. De producerar även kompletta skäggvårdsset. Det familjedrivna företaget är baserat i Carlisle, Cumbria.

Brian, ägaren till Weird Bear Oil Co, provade olika produkter på sitt eget skägg i flera år men kände aldrig som om de gav de nödvändiga fördelarna. Det var därför han började skapa sina egna skäggprodukter gjorda av de bästa ingredienserna av hög kvalitet som finns på marknaden. Alla ingredienser som används är Certified Soil Association Organic.

 

Utmaningen

Företaget tillverkar exklusiva björnvårdsprodukter i små serier för att garantera att de alltid överträffar kundens förväntningar. Deras tillverkningsprocess bygger på att minska avfallet och deras miljömål har högsta prioritet. Av den anledningen var företaget ivrigt att köpa produktförpackningar som skulle minska deras miljöpåverkan.

Lösningen

Efter att ha undersökt olika förpackningslösningar fann Brian att aluminiumburkarna vi sålde var det bästa alternativet på grund av deras korrosionsbeständiga egenskaper samt deras EPE-foder, vilket gör dem idealiska för krämer, vaxer och andra vattenbaserade produkter. Han tyckte också att våra produkter var mycket kostnadseffektiva.

Brians svar:

"Jag valde Tinware Direct för förpackningen av mina skäggbalsam på grund av deras fantastiska kundservice och fantastiska produktkvalitet. Webbplatsen är lätt att använda och verkligen informativ vilket hjälpte mig att göra min beslut, jag är verkligen glad att jag tog eftersom Tinware Directs kundtjänst är oöverträffad! Jag skulle definitivt rekommendera Tinware Direct till alla som letar efter en fantastisk produkt till ett bra pris


Du kanske också gillar Visa alla

Heart shaped tin packaging

Metal TIns: Det bästa förpackningsvalet för EU:s konsumenter

Fördjupa dig i bakgrunden till den ökande populariteten för metallförpackningar bland dina kunder.

Sustainability: protecting the environment

Att välja hållbara förpackningar: ett nyckelsteg mot att rädda planeten

Det är ingen överdrift: rätt förpackningsbeslut kan påverka vår miljö avsevärt. Oavsett om du är en småföretagare eller en del av ett små och medelstora företag, är dina val viktiga. Även om byte t...

Repurposed clip lid packaging

Låsa upp potentialen: 8 kreativa sätt att återanvända våra förpackningar

Vi har tagit fram spännande upcyclingidéer för våra förpackningar som du kan dela med dina kunder.