Lee Filter

Beräknad lästid: 1 min
Lee Filters packaging.

Lee Filters grundades 1967 och var en ursprunglig del av gruppen som förvandlades till Lee International. Nu ägs företaget av Panavision och är ledande inom tillverkning av arkitektoniska, belysnings- och kamerafilter på global skala. De producerar precisionslösningar för alla från fotografer till arkitekter och filmfotografer.

Uppdraget

Lee Filters informerade oss om att de vanligtvis använde kartongförpackningar för sina produkter. De behövde dock ett alternativ med skyddande egenskaper för sitt glasfiltersortiment. De använde kundundersökningar för att fastställa att deras förpackningar också behövde vara mer hållbara samtidigt som de matchade de specifika storlekarna på deras filter.

Vår lösning

Efter att ha slutfört sin forskning beslutade teamet på Lee Filters att plåtförpackningar var det bästa materialet för deras unika produkter. Förutom att den gav rätt hållbarhet var den också mer kostnadseffektiv jämfört med andra alternativ inklusive härdad plast. Vi designade också en skuminsats som användes för att skydda produkten inuti och säkerställa att den förblev säker under transporten.

Svar från Lee Filters:

"Nära samarbete är en nyckelfaktor för alla inköpsteam – Tinware Direct kunde uppfylla detta krav och erbjöd oss ​​också den perfekta förpackningslösningen för vår produkt till ett pris inom vår budget. De har precis markerat alla rätt rutor .”


Du kanske också gillar Visa alla

Heart shaped tin packaging

Metal TIns: Det bästa förpackningsvalet för EU:s konsumenter

Fördjupa dig i bakgrunden till den ökande populariteten för metallförpackningar bland dina kunder.

Sustainability: protecting the environment

Att välja hållbara förpackningar: ett nyckelsteg mot att rädda planeten

Det är ingen överdrift: rätt förpackningsbeslut kan påverka vår miljö avsevärt. Oavsett om du är en småföretagare eller en del av ett små och medelstora företag, är dina val viktiga. Även om byte t...

Repurposed clip lid packaging

Låsa upp potentialen: 8 kreativa sätt att återanvända våra förpackningar

Vi har tagit fram spännande upcyclingidéer för våra förpackningar som du kan dela med dina kunder.