Lykta ljus

Beräknad lästid: 1 min
Lantern Candles

Uppdraget

Lantern Candles, är ett brittiskt företag som lanserades för att sälja ett fantastiskt utbud av doftande, veganska sojavaxljus. Ägaren till företaget, Jane, skapar för hand ljusen och garanterar och exceptionell kvalitetsstandard på varje såld produkt.

Jane började sin verksamhet efter att ha gått en ljustillverkningskurs där hon fann sin passion. För att sälja sina nya produkter till kunder behövde hon hitta rätt ljusburkförpackning som var kostnadseffektiv, hållbar, hållbar och vacker.

Lantern Candles, candle tin with gift bag.
Latern Candles Blueberry Vanilla Crush scented candle in a lever lid tin.

Vår lösning

Ursprungligen provade Jane glas men upptäckte snabbt att detta inte var tillräckligt hållbart och var ganska tungt vilket ökade transportkostnaderna. För att lösa dessa problem valde hon en metallprodukt som ledde henne till vårt team. Vi gav en rad prover så att hon kunde hitta den perfekta metallförpackningen för sin produkt. Efter omfattande efterforskningar valde Jane en spakplåt. Sedan hon använde denna produkt har hon fått fantastisk respons från sina kunder.

Janes svar:

"Plåtljuset" är så populärt, och jag får alltid positiv feedback på de hantverksmässor jag går på. Mina kunder älskar det och det gör jag också. Det håller mina doftljus fräscha tills du vill att tända dem, och i kombination med mina produktetiketter ser det fantastiskt ut. Tack Tinware Direct för att du hjälper till att forma mitt företag"

Gorgeous Grapefruit candle tin by Lantern Candles

Du kanske också gillar Visa alla

Ferrero Roche

Företag i hela EU anammar hållbara förpackningar

Stora varumärken utforskar nu hållbara förpackningar. Upptäck mer.

Heart shaped tin packaging

Metallburkar: Det bästa förpackningsvalet för EU-konsumenter

Gå in i logiken bakom metallförpackningarnas ökande popularitet bland din kundkrets.

Sustainability: protecting the environment

Att välja hållbara förpackningar: ett nyckelsteg mot att rädda planeten

Det är ingen överdrift: rätt förpackningsbeslut kan påverka vår miljö avsevärt. Oavsett om du är en småföretagare eller en del av ett små och medelstora företag, är dina val viktiga. Även om byte t...