Pembrokeshire Beach Food Company

Beräknad lästid: 1 min
The Pembrokeshire Beach Food Company

The Pembrokeshire Beach Food Company är specialiserat på att leverera innovativa produkter till kunder som inte är tillgängliga någon annanstans på marknaden. Specifikt strävar de efter att skapa lokala skaldjursprodukter som vackert representerar allt som kunderna älskar och förstår om havet.

Uppdraget

Företaget var ivrigt att köpa förpackningar för att matcha deras Captain Cat's Môr-krydda – en produkt som Marks & Spencers var angelägna om att lagra.  Förpackningen behövde också vara hållbar och etiskt framställd.

Vår lösning

Vi visste att det var viktigt att utveckla en plåt som perfekt matchade företagets unika försäljningserbjudande. Våra egna hållbarhets- och etiska policyer har också redan uppfyllt företagets krav.

Eftersom produkten behövde vara lös inuti plåten, behövde förpackningen vara lufttät. Vi valde ett spaklock och gav vägledning när Pembrokeshire skapade sin första metallförpackningsprodukt. Prover togs fram så att företaget kunde hitta rätt färg och testa plåten innan den sattes i produktion.

Pembrokeshire Beach Food Companys svar:

"Kundservicen du får från Tinware är exceptionell, du kan lita på att de kommer att göra sitt bästa för dig och din produkt, och de låter dig veta vad som händer varje steg på vägen .”


Du kanske också gillar Visa alla

Heart shaped tin packaging

Metal TIns: Det bästa förpackningsvalet för EU:s konsumenter

Fördjupa dig i bakgrunden till den ökande populariteten för metallförpackningar bland dina kunder.

Sustainability: protecting the environment

Att välja hållbara förpackningar: ett nyckelsteg mot att rädda planeten

Det är ingen överdrift: rätt förpackningsbeslut kan påverka vår miljö avsevärt. Oavsett om du är en småföretagare eller en del av ett små och medelstora företag, är dina val viktiga. Även om byte t...

Repurposed clip lid packaging

Låsa upp potentialen: 8 kreativa sätt att återanvända våra förpackningar

Vi har tagit fram spännande upcyclingidéer för våra förpackningar som du kan dela med dina kunder.