Vegan Wax Co.

Beräknad lästid: 1 min
Vegan Wax Co.

Uppdraget

Vegan Wax Co startades ursprungligen 2019. Sedan dess har företaget vuxit enormt och de producerar massagevax tillverkat utan animaliska produkter som är helt veganskt. Susie, grundaren av verksamheten, är en kvalificerad klinisk massageterapeut och strävar efter att använda en solid produkt jämfört med en traditionell olja. Produkter säljs online såväl som olika evenemang över hela landet.

Företaget fick ett stort antal förfrågningar om ett massagevax som inte innehöll bivax. För att göra detta behövde de köpa rätt förpackningslösning.

 

Vegan Wax Co. aluminium packaging once filled.

Vegan Wax Co. tin packaging being filled.

Vår lösning

Efter en omfattande sökning valde Vegan Wax C. att använda våra aluminiumburkar för att förpacka den nya produkten. Företaget valde den här typen av metallförpackningar eftersom de är återanvändbara och konsekvent kan återvinnas. De är också mycket hållbara för utskick och spänns inte när de fylls med het olja. Företaget fick många komplimanger från kunder efter att de började använda burkarna.

Svar från Vegan Wax Co. :

"Vi behövde ett antal storlekar inklusive små burkar som lämpade sig för att skicka ut prover och du kunde tillhandahålla dessa. En av de fantastiska sakerna med Tinware Direct är den fantastiska kundservicen, den är verkligen fantastisk och tjänsten är snabb och effektiv. Jag skulle definitivt rekommendera Tinware Direct till alla som letar efter burkar."

Vegan Wax Co. packaging at point of sale.

Du kanske också gillar Visa alla

Sustainability: protecting the environment

Att välja hållbara förpackningar: ett nyckelsteg mot att rädda planeten

Det är ingen överdrift: rätt förpackningsbeslut kan påverka vår miljö avsevärt. Oavsett om du är en småföretagare eller en del av ett små och medelstora företag, är dina val viktiga. Även om byte t...

Repurposed clip lid packaging

Låsa upp potentialen: 8 kreativa sätt att återanvända våra förpackningar

Vi har tagit fram spännande upcyclingidéer för våra förpackningar som du kan dela med dina kunder.

Bespoke sweet packaging with a cardboard selection box

Lär dig 10 knep för att fängsla kunder med din produktförpackning

Lär dig hemligheterna bakom enastående val av förpackningsdesign.