Att hitta en ny hobby

Beräknad lästid: 2 min
Finding A New Hobby - Tinware Direct

Om de kalla, mörka morgnar och långa nätter i januari gör dig ledsen och trött, kanske det är dags att testa några nya hobbyer? Du måste ha ett tidsfördriv som gör dig glad; förvandla det tidsfördrivet till ett litet företag!

Hur kan du starta en ny hobby för att slå januaribluesen?

Ögonblicket när vaxet stelnar igen är så tillfredsställande. Du kan göra många roliga saker med vax, som att göra läppbalsam, kosmetika och ljus.
Om något av dessa intresserar dig, dra nytta av de kyliga vinterkvällarna genom att ägna dig åt dem. Om du ville starta ett litet företag skulle du till och med kunna dra nytta av dina hobbyer – många säljer till och med på sociala medier!

Ljustillverkning Jag kan inte låta bli att tänka på ljus nu när det är vinter här. Jag tror att det har att göra med lugnet och komforten de ger till området där de är upplysta och luktar.

Ljus kan enkelt göras hemma; Du behöver bara lite vax, och resten är upp till dig. Smält vaxet i en ren ljusburk till att börja med. När vaxet blir flytande kommer du att börja delta i processen eftersom det är så avhjälpande och lagande.
Nu kan du lägga till valfri matfärg eller doft till vaxet för att få ljuset att se snyggt ut. Därefter fäster du veken på vaxet genom att tillsätta mer vax.

Förberedelse av läppbalsam

Du kan också prova att göra kosmetika som läppstift och läppbalsam. Bivax, kakaosmör och sheasmör är några av de mest grundläggande ingredienserna som behövs för detta.
Låt dem smälta i en dubbelpanna. Efter att du tagit bort kastrullen från värmen kan du lägga till vilken färg du vill genom att tillsätta valfri olja. Det får dig att känna dig så stolt över att använda ditt eget förberedda läppstift eller läppbalsam! Du kan till och med distribuera detta till dina nära och kära för att göra bra användning av det!

En sista tanke!


Har du funderat på att göra en resolution för det kommande året 2023? Vi hoppas att den här bloggen har inspirerat dig att lägga till att skapa en ny hobby på din lista.


Du kanske också gillar Visa alla

Heart shaped tin packaging

Metal TIns: Det bästa förpackningsvalet för EU:s konsumenter

Fördjupa dig i bakgrunden till den ökande populariteten för metallförpackningar bland dina kunder.

Sustainability: protecting the environment

Att välja hållbara förpackningar: ett nyckelsteg mot att rädda planeten

Det är ingen överdrift: rätt förpackningsbeslut kan påverka vår miljö avsevärt. Oavsett om du är en småföretagare eller en del av ett små och medelstora företag, är dina val viktiga. Även om byte t...

Repurposed clip lid packaging

Låsa upp potentialen: 8 kreativa sätt att återanvända våra förpackningar

Vi har tagit fram spännande upcyclingidéer för våra förpackningar som du kan dela med dina kunder.