Snabbare leveranser är på väg!

Beräknad lästid: 2 min
Van delivering product packaging

På Tinware Direct undersöker vi ständigt hur vi kan förbättra våra tjänster för alla kunder. Under det senaste året har vi jobbat hårt med att förbereda en ny central plats för vår verksamhet i Nederländerna. Innan vi officiellt öppnar dörrarna till lagret på det nya året, ville vi dela med oss ​​av vad denna förändring kommer att innebära för de kommande månaderna. 

 

Dutch warehouse exterior

Varför gör vi denna förändring? 

En av våra främsta utmaningar och primära mål är att säkerställa att vi alltid tillhandahåller den snabbaste leveransen till våra kunder, oavsett var de befinner sig. Oavsett om du lanserar en ny produkt eller söker efter färska förpackningar för en bästsäljande vara, är en snabb leverans alltid en högsta prioritet. Vi har otaliga kunder runt om i Europa och det nya lagret är perfekt positionerat för att säkerställa att vi kan leverera en bättre service och en snabbare lösning. 

Den toppmoderna, miljövänliga lageranläggningen är utrustad med allt vårt uppskattade logistikteam behöver för att säkerställa att processerna förblir effektiva, vilket effektivt minskar handläggningstiden. 

Vad är nästa steg? 

Vårt team är angelägna om att göra leveranser från vår nya europeiska plats så snabbt som möjligt. Under denna övergångsperiod kan kunder som lägger beställningar mellan 18 december och 8 januari uppleva en försening på 1 till 3 veckor. Av denna anledning uppmuntrar vi alla kunder som behöver brådskande leveranser för januari att slutföra beställningar före detta datum. 

 

New Dutch warehouse interior

Hur kommer det att gynna dig på lång sikt?  

Den nya flytten till en central plats gör att vårt logistikteam kan erbjuda snabbare leveranstider i hela Europa. När denna förändring är helt initierad kommer våra förpackningsprodukter av metall, plåt och ståpåsar att anlända till dörrar, kontor och lager snabbare än någonsin tidigare. Från och med mitten av januari inkluderar de nya leveranstiderna: 

 • 1 arbetsdag – Luxemburg, Liechtenstein, Nederländerna 
   
 • 2 arbetsdagar – Österrike, Belgien, Frankrike, Tyskland 
   
 • 3 arbetsdagar – Italien 
   
 • 4 arbetsdagar - Bosnien, Bulgarien, Kroatien, Tjeckien, Estland, Ungern, Lettland, Litauen, Polen, Portugal, Slovakien, Slovenien, Spanien. 
   
 • 5 arbetsdagar – Danmark, Finland, Irland, Norge, Serbien och Montenegro, Sverige, Schweiz, Rumänien 
   
 • 6 arbetsdagar - Grekland 

På Tinware Direct är vi måna om att alltid gå framåt och förbättra våra tjänster där det är möjligt. Att öppna dörrarna till vårt nya lager i Nederländerna är nästa steg på denna resa.  

Om du har fler frågor om denna spännande utveckling eller om du är sugen på att börja ditt förpackningsprojekt med vårt expertteam, tveka inte att kontakta oss idag. 

 


Du kanske också gillar Visa alla

Heart shaped tin packaging

Metal TIns: Det bästa förpackningsvalet för EU:s konsumenter

Fördjupa dig i bakgrunden till den ökande populariteten för metallförpackningar bland dina kunder.

Sustainability: protecting the environment

Att välja hållbara förpackningar: ett nyckelsteg mot att rädda planeten

Det är ingen överdrift: rätt förpackningsbeslut kan påverka vår miljö avsevärt. Oavsett om du är en småföretagare eller en del av ett små och medelstora företag, är dina val viktiga. Även om byte t...

Repurposed clip lid packaging

Låsa upp potentialen: 8 kreativa sätt att återanvända våra förpackningar

Vi har tagit fram spännande upcyclingidéer för våra förpackningar som du kan dela med dina kunder.