The Rabarber Candle Company

Beräknad lästid: 1 min
The Rhubarb Candle Company Candle Tin Packaging


Rhubarb Candle Company skapar ljus i en mängd olika dofter med en specifik plåtstil. Det familjedrivna företaget strävar alltid efter att säkerställa att deras produkter uppfyller högsta kvalitetsstandarder. De använder också bara bomullsvekar och naturligt sojavax för att skapa sina ljus.

Utmaningen

Företaget kontaktade oss angående vår skräddarsydda tjänst eftersom de var intresserade av att få sina lock präglade. Till slut bestämde de sig för att köpa våra lagerburkar för att anpassa dem med etiketter. Verksamheten noterade att våra skräddarsydda lösningar kan vara en väg de skulle vara intresserade av att utforska i framtiden när de fortsätter att växa.

Lösningen

Vi levererade plåtförpackningar till The Rhubarb Candle Company eftersom de ansåg att detta var den perfekta lösningen för deras behov. Det gjorde det möjligt för dem att skapa högkvalitativa ljus till ett kostnadseffektivt pris.

Svar från Rabarber Candle Company:

‘’Jag valde Tinware eftersom vi rekommenderades det för att leverera burkar av god kvalitet, i en rad olika stilar och storlekar. Jag har och skulle rekommendera dig till folk, jag har gett dina uppgifter till 3 personer och tycker att dina produkter är fantastiska och leveranstiden är mycket bra.’’


Du kanske också gillar Visa alla

Heart shaped tin packaging

Metal TIns: Det bästa förpackningsvalet för EU:s konsumenter

Fördjupa dig i bakgrunden till den ökande populariteten för metallförpackningar bland dina kunder.

Sustainability: protecting the environment

Att välja hållbara förpackningar: ett nyckelsteg mot att rädda planeten

Det är ingen överdrift: rätt förpackningsbeslut kan påverka vår miljö avsevärt. Oavsett om du är en småföretagare eller en del av ett små och medelstora företag, är dina val viktiga. Även om byte t...

Repurposed clip lid packaging

Låsa upp potentialen: 8 kreativa sätt att återanvända våra förpackningar

Vi har tagit fram spännande upcyclingidéer för våra förpackningar som du kan dela med dina kunder.