10 skäl att välja aluminiumförpackning

Beräknad lästid: 2 min
10 Reasons To Choose Aluminium Packaging - Tinware Direct

Aluminiumburkar, krukor, behållare, tuber och flaskor är alla sömlösa vilket gör dem lämpliga för våta produkter som ljusvax, skäggbalsam, fuktkrämer, raklödder, tvål och alla olje- och vattenbaserade produkter.

 

Vi har kommit på 10 anledningar till varför aluminium är ett populärt förpackningsval för många:

 

  1. Aluminiumförpackningar ger dig en fantastisk möjlighet att gå bort från plast. Aluminium är både 100 % återvinningsbart och återanvändbart, och är den mest återvunna förpackningen i Europa*.
  2. Till skillnad från andra förpackningar kan aluminium och andra metallprodukter återvinnas för alltid utan att försämras. Faktum är att det uppskattas att 80 % av alla metallprodukter som produceras i världen fortfarande är tillgängliga för användning*.
  3. Aluminium är lättare än plast eller glas, det gör inte bara transporten enklare utan det sparar dig också pengar på frakt, samtidigt som du minskar ditt koldioxidavtryck.
  4. Aluminiumförpackning ger dig en tom duk. Oavsett om du letar efter ett heltäckande tryck, en etikett eller om du bara väljer en präglad logotyp på locket, kan du enkelt skapa ett varumärke för din aluminiumförpackning, vilket ger din förpackning en unik skräddarsydd finish.
  5. Infodret i locket på en aluminiumburk har en låg fuktövergångshastighet och skyddar produkten inuti från reaktiva element i luften, vilket hjälper till att minska förgängligheten och håller din produkt fräschare längre.
  6. Aluminium är okrossbart.
  7. Det är ett bra skyddande skal för din produkt med sitt hårda yttre.
  8. Produkter i metallförpackningar ses som högre kvalitet och lyxiga vilket gör det mer tilltalande för konsumenterna.
  9. Aluminium är en metall som inte kan rosta eftersom det inte finns något järninnehåll, vilket gör den lämplig för vattenbaserade produkter och förpackningen för kosmetikaindustrin.
  10. Det är också billigt, särskilt jämfört med andra förpackningsalternativ av sitt slag.

Tinware Direct erbjuder ett brett utbud av aluminiumförpackningar.


Du kanske också gillar Visa alla

Ferrero Roche

Företag i hela EU anammar hållbara förpackningar

Stora varumärken utforskar nu hållbara förpackningar. Upptäck mer.

Heart shaped tin packaging

Metallburkar: Det bästa förpackningsvalet för EU-konsumenter

Gå in i logiken bakom metallförpackningarnas ökande popularitet bland din kundkrets.

Sustainability: protecting the environment

Att välja hållbara förpackningar: ett nyckelsteg mot att rädda planeten

Det är ingen överdrift: rätt förpackningsbeslut kan påverka vår miljö avsevärt. Oavsett om du är en småföretagare eller en del av ett små och medelstora företag, är dina val viktiga. Även om byte t...